Jouw song in onze playlist? Meld jouw song nu gratis aan!
Voor de LuisterDan-playlist van 2021 zijn we nu al op zoek naar toffe artiesten met nieuwe songs. Let er wel op dat jouw song een beetje toegankelijk is voor publieke ruimten. Alvast bedankt.


  Vergroot je bereik

  Dagelijks komen gigantisch veel mensen in winkels, tankstations, bakkerijtjes, kapperszaken, wachtruimtes, etc.. Via LuisterDan krijg je airplay en exposure in deze publiektoegankelijke ruimten, met songweergave op displays en songherkenning via Shazam. Aanmelden is gratis!

  Bescherm je muziek

  Dit doe je eenvoudig door een opname met tekst (en partituur) en je handtekening aangetekend naar jezelf te sturen. Na ontvangst maak je de enveloppe niet open! De postdatum geldt dan als de datum van creatie. Een andere mogelijkheid is het indienen van een I-DEPOT bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom . Of je registreert je song bij een notaris.

  buma stemra

  Je song inschrijven bij Buma Stemra is pas zinvol als deze vaak op de radio komt of op andere manieren ten gehore wordt gebracht. Als dit nog niet het geval is wegen de opbrengsten niet op tegen de kosten en administratieve rompslomp (Bron: muziekenrecht.nl). Staat jouw song ingeschreven bij Buma Stemra, dan kun je zelf in de portal de auteursrechten regelen per categorie. Zet de categorie ‘achtergrondmuziek uit voor de song die je indient bij LuisterDan.

  info@luisterdan.nl | +31 652 153 568 | Nijmegen

  Copyright ©2020 Luisterdan.