luisterdan
in jouw ruimte?

Muziek verbetert het humeur van bezoekers, onderzocht kennisplatform muziekwerkt.nl. Maar je mag géén Spotify, Youtube of Deezer gebruiken. Deze online muziekdiensten zijn namelijk alléén voor privégebruik.
Voor publieke ruimten zijn er andere ‘zakelijke’ online muziekdiensten, zoals LuisterDan.

support your locals

Door in zee te gaan met LuisterDan bereiken Nederlandse artiesten een groter publiek. Met de LuisterDan-keursticker op jouw gevelraam laat je zien dat je bijdraagt aan de Nederlandse muziekcultuur.

bespaar

betaalbaar

Doordat er wederzijdse waarde ontstaat tussen publieke ruimte en artiest, maken wij het mogelijk dat je niet ook nog een muzieklicentie nodig hebt. Hierdoor is de muziekdienst van LuisterDan betaalbaar voor elke publieke ruimte in Nederland. Bovendien geldt: Waar je eerst met twee partijen te maken had (Buma Stemra + Streamingdienst), heb je nu alles-in-één geregeld via LuisterDan.

kwaliteit

De playlist van LuisterDan blijft vers, met alléén: nieuwe muziek van Nederlandse artiesten. De kwaliteit waarborgen we met ons LuisterTeam, bestaande uit professionals in de muziekbranche. Zij selecteren de beste songs voor onze playlist.

info@luisterdan.nl | +31 652 153 568 | Nijmegen

Copyright ©2020 Luisterdan.