Over ons

Maar liefst 86% van de Nederlanders ontdekt nieuwe Nederlandse artiesten via de radio. Helaas hoor je daar maar een heel klein deel van wat ons landje te bieden heeft. In honderden repetitieruimtes, zolderkamers en op muziekscholen maken artiesten muziek die jij nog niet kent. De hoeveelheid kwaliteit die schuilgaat achter deze muren is onvoorstelbaar!

LuisterDan helpt!

Hoe kom jij in contact met nieuwe muziek? Social media, Festivals? Wellicht via streamingdiensten zoals Spotify en YouTube? Vanaf nu ontdek je nieuwe Nederlandse artiesten ook in publieke ruimten! Denk hierbij aan de muziek in winkels, tankstations, bakkers, kapperszaken, fitnessruimtes, wachtruimtes, enzovoort. LuisterDan helpt nieuwe Nederlandse artiesten met exposure in deze publieke ruimten.

Wie zijn wij?

Goran, Hugo en Thijs zijn drie muziekliefhebbers met een ondernemende geest. Met zijn ontwerpbureau ‘De Grafische Republiek’ is kunstacademie alumnus Goran het creatieve brein van ons drie. Hugo, expert op het gebied van ICT en allround monteur is de technische duizendpoot. En Thijs is met vele jaren ervaring in de culturele sector de creatieve marketeer en zakelijk leider.

Zakelijk leider:
Contact voor eigenaren van publieke ruimten:
Thijs Toonen
thijs@luisterdan.nl
Creatief leider:
Contact voor musici:
Goran Pejcic
goran@luisterdan.nl
Technisch leider:
Contact voor technisch support:
Hugo Toonen
hugo@luisterdan.nl