Muziek maakt een ruimte leuker

Muziek verbetert zelfs het humeur van bezoekers, onderzocht kennisplatform muziekwerkt.nl. Maar je mag géén Spotify, Youtube of Deezer gebruiken. Deze online muziekdiensten zijn alléén voor privégebruik. Voor publieke ruimten zijn er andere ‘zakelijke’ online muziekdiensten.

Andere ‘zakelijke’ muziekdiensten

Wil je graag de muziek kunnen afspelen die jij wilt? Van alle genres en van alle sterren? Dan heb je een muzieklicentie nodig van Buma Stemra. Vervolgens moet je muziek kopen óf je neemt een abonnement bij een ‘zakelijke’ online muziekdienst. Let hierbij op het muziekaanbod, want dit is vaak niet zo groot als bij Spotify of Youtube

LuisterDan

Wil je goede muziek in je ruimte, maar mogen dit andere artiesten zijn dan die je al kent? Laat je dan verrassen door luisterdan, met songs van nieuwe Nederlandse popbands en singersongwriters! Ons luisterteam, bestaande uit professionals uit de muziekbranche, selecteert de beste nieuwe songs voor onze playlist. Je hebt géén muzieklicentie nodig. En je support tegelijkertijd nieuwe Nederlandse artiesten.

Betrouwbaar

Een IT-specialist van LuisterDan komt langs en sluit eenvoudig onze LuisterDan-apparatuur aan op de bestaande muziekinstallatie in jouw ruimte. Dit zijn een Raspberry Pi - een soort mini-computer - en een display. Vervolgens plaatsen en verwijderen wij nummers in de playlist op afstand. Zo blijft je playlist altijd up-to-date.



Vanaf 2021 de LuisterDan-playlist ook in jouw ruimte?
Neem contact op met Thijs Toonen, via thijs@luisterdan.nl of bel 06-52153568

Zakelijk leider:
Contact voor eigenaren van publieke ruimten:
Thijs Toonen
thijs@luisterdan.nl
Creatief leider:
Contact voor musici:
Goran Pejcic
goran@luisterdan.nl
Technisch leider:
Contact voor technisch support:
Hugo Toonen
hugo@luisterdan.nl